+31 (0) 546 561 005

Wagenpark

Wagenpark

Dasko beschikt over een jong wagenpark met verschillende soorten koel-/vriesopleggers. Alle trekkers en trailers zijn voorzien van boordcomputers en een temperatuurregistratiesysteem.

De opleggers zijn FRC-waardig en geschikt voor allerlei soorten geconditioneerd vervoer, van hangend vlees tot pallets tot rolcontainers.

LZV-ecocombi’s

Een bijzondere plek in ons wagenpark is gereserveerd voor onze LZV- ecocombi‘s, waarmee nog meer wordt bespaard op CO2-uitstoot. Bijzonder aan de ecocombi is het doorlaadsysteem met geïsoleerde corridor van de ene naar de andere oplegger. Koeling vindt plaats via gerecyclede CO2. Dit alles komt de voedselveiligheid tijdens het transport ten goede.


New Cool Trailers

Duurzaam gekoeld. Dat is waar onze New Cool Trailers voor staan. Zij koelen de oplegger met vrijgekomen remenergie en zonnecollectoren die op het dak van de trailer geïnstalleerd zijn.

Bakwagens

Naast grote vrachtwagens hebben wij ook enkele bakwagens tot onze beschikking waarmee wij boodschappen aan huis bezorgen voor een grote landelijke retailer.

Eigen werkplaats en wasstraat

Wij beschikken over een eigen werkplaats en een inpandige wasstraat, waar wij ons wagenpark kunnen wassen volgens geldende richtlijnen binnen ISO22000 (voedselveiligheid).
Het onderhoud aan ons materieel vindt plaats in onze eigen garage. Een team van kundige monteurs zorgt voor de uitstekende conditie van het wagenpark. Ook APK- en STEK-keuringen voeren zij uit in onze werkplaats.