+31 (0) 546 561 005

Winkeldistributie

Winkeldistributie

De kans is groot dat u Dasko al eens bij een supermarkt bij u om de hoek heeft zien staan. Dagelijks bevoorraden wij supermarkten van verschillende gerenommeerde retailers in Nederland.

Vanuit verschillende DC's / regionale distributiecentra vervoeren wij goederen van en naar winkelfilialen. Dit doen we met grote precisie en bekwame collega's met ervaring in de winkeldistributie.

Doordat supermarkten zich vaak midden in de woonomgeving van hun klanten bevinden, moet het transport voldoen aan een aantal factoren. Door de inzet van ons duurzame wagenpark met PIEK-opleggers zijn er mogelijkheden om ook buiten venstertijden te bevoorraden. In de winkeldistributie rijden enkele duurzame LNG-voertuigen (Liquified Natural Gas) die een significant lagere uitstoot van CO2 hebben in vergelijking met dieselmotoren.
Ook rijden er 2 LZV-voertuigen bij Dasko. Daarnaast hebben we beschikking over 2 bijzondere trailers die duurzaam gekoeld worden met opgeslagen remenergie en zonnepanelen op het dak van deze opleggers.

Onze planners en chauffeurs zijn getraind in speciale aspecten binnen de winkeldistributie. Daarnaast beschikken ze over kennis van koeltransport.Kijk mee naar een dag winkeldistributie bij Dasko!