+31 (0) 546 561 005

FSSC 22000 certificering

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Dasko Koel- en Vriestransporten sinds deze week gecertificeerd is volgens FSSC 22000, Transportmodule.

Voor de transportwereld is dit een nieuwe norm voor voedselveiligheid. Wereldwijd zit Dasko bij de eerste 5 bedrijven die dit certificaat behaald heeft.

Collega’s bedankt!

“Dit certificaat is een erkenning voor al onze collega’s die dagelijks hard werken om de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten” vertelt Bertus Dasselaar, Algemeen directeur van Dasko. “Niet in de laatste plaats willen we hen dan ook hartelijk danken; dit resultaat hebben we samen bereikt!”

FSSC 22000

Het totale implementatietraject nam ongeveer 3 maanden in beslag. Dasselaar vertelt dat de invoering soepel is verlopen. “Dasko was al ISO 22000 gecertificeerd. Deze upgrade van ons kwaliteitsmanagementsysteem was een logische stap.”
FSSC22000 is in feite kwaliteitssysteem ISO 22000 aangevuld met branche specifieke voedselveiligheids-voorschriften. De norm is een wereldwijd geaccepteerde voedselveiligheidsstandaard en GFSI-erkend.