+31 (0) 546 561 005

Dasko in het theater

Theatergroep ZPOT speelde afgelopen donderdag 21 juni 2018 in het Stadstheater Zoetermeer de voorstelling “De Sneeuwkoningin”.

Op de achtergrond in het decor kwamen wel heel bekende ijsbergen voorbij...

ZPOT, de theatergroep van het Zoetermeerse openbare onderwijs speelde de jubileumvoorstelling in totaal voor 2200 kinderen, genodigden en belangstellenden. 'En dat is nu juist de doelstelling van onze theatergroep: kinderen van de basisschool kennis laten maken met het theater', aldus Hans de Rooij, regisseur.

Decorstukken

Voor het decor zocht de regisseur al maanden geleden contact met Dasko. Want voor het decor van “De Sneeuwkoningin” was de theatergroep nog op zoek naar een goed voorbeeld van ijsbergen. Toen er net op dat moment een Dasko vrachtwagen langs kwam met daarop de kenmerkende ijsbergen nam hij contact op met Dasko. Natuurlijk leende Dasko de ijsbergen graag uit aan de theatergroep.

De enige voorwaarde die Dasko gesteld heeft? Daar willen we natuurlijk heel graag foto’s van zien! De prachtige foto’s die we kregen van ZPOT zijn gemaakt door Fred Roland van Redlinefotografie.