Wagenpark

Dasko Groep beschikt over een jong wagenpark met verschillende soorten koel-/vriesopleggers. Alle trekkers en trailers zijn voorzien van moderne satellietcommunicatieapparatuur (onder andere track & trace) en temperatuurregistratiesysteem. Met dit systeem kan te allen tijde nagegaan worden wat de temperatuur in de oplegger is (geweest). De opleggers zijn FRC-waardig en geschikt voor allerlei soorten geconditioneerd vervoer, van hangend vlees tot pallets tot rolcontainers.

Eigen werkplaats en wasstraat
Wij beschikken over een eigen werkplaats en een inpandige wasstraat, die eveneens geschikt is voor volledige desinfectering van het materieel.

LZV-ecocombi’s

Een bijzondere plek in ons wagenpark is gereserveerd voor onze LZV- ecocombi‘s, waarmee nog meer wordt bespaard op CO2-uitstoot. De duurzame ecocombi, die deels op LNG rijdt, werd speciaal voor ons land gebouwd . Bijzonder aan de ecocombi is het doorlaadsysteem met geïsoleerde corridor van de ene naar de andere oplegger. Koeling vindt plaats via gerecyclede CO2. Dit alles komt de voedselveiligheid tijdens het transport ten goede.