Financieel Administratief Medewerker (m/v)

Dasko Groep is expert in koel- en vriestransporten. We zijn gespecialiseerd in (inter)nationaal transport van en naar Nederland en de rest van Europa. De belangrijkste bestemmingen waar wij op rijden zijn Duitsland, Polen en Italië. Op dagelijkse basis rijden circa 160 transportcombinaties naar bestemmingen in deze landen. In totaal werken er 400 collega’s binnen de Dasko Groep. We hebben vestigingen in Nederland (Almelo en Zwolle), Duitsland en Polen.

Voor onze dynamische en innovatieve organisatie (vestiging Almelo) zijn we per direct op zoek naar een fulltime Financieel Administratief Medewerker (M/V).

Heb jij meer in huis dan de standaard competenties ‘accuraat, integer, goed in cijfers’?  Solliciteer en overtuig ons dat jij het verschil maakt! 

Wat ga je doen?
Als Financieel Administratief Medewerker word je medeverantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken en controleren van de financiële administratie binnen de nationaal en internationale opererende Dasko Groep. Je werkzaamheden zijn:

- het controleren en verwerken van binnenkomende facturen;
- ondersteuning facturatie;
- debiteurenbeheer;
- voorbereiding en verwerking betalingsverkeer;
- voorbereiding en ondersteuning maandelijkse rapportages, jaarafsluiting en begrotingen;
- alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel:
- je bent in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Bedrijfsadministrateur;
- je hebt eerder gewerkt met het boekhoudpakket Microsoft Dynamics NAV;
- je spreekt Duits en/of Engels
- je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- en je woont bij voorkeur in de buurt van Almelo.

Ons aanbod:
Wij bieden je een afwisselende fulltime baan bij een familiebedrijf. We werken in een informele sfeer met volop uitdagingen en ruimte voor  eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren:
Solliciteer direct naar personeelszaken@dasko.nl. Voor meer informatie kun je bellen met onze HR-Manager Esther Huls op 0546-561005. We horen graag van je!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!